Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Definitii

S.C. GABIV S.R.L.- Societatea Comerciala S.C. GABIV S.R.L., organizata in baza legii romane.

a) SITE – Domeniile GABIV.ro
b) CONTINUT are urmatoarea definitie:

  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre S.C. GABIV S.R.L. prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al S.C. GABIV S.R.L.UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de S.C. GABIV S.R.L.intr-o anumita perioada;

c) SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

d) MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre S.C. GABIV S.R.L.si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

e) CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

f) CLIENT – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

g) DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

d) CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

e) NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre S.C. GABIV S.R.L.intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea S.C. GABIV S.R.L.cu referire la informatiile continute de acesta.

f) TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre S.C. GABIV S.R.L.catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre S.C. GABIV S.R.L. indiferent de modalitatea de livrare
2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre S.C. GABIV S.R.L.si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.gabiv.ro.

2.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document .

2.5. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. GABIV S.R.L.., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. GABIV S.R.L.., includerea oricarui continut in afara site-ului GABIV S.R.L. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. GABIV S.R.L.asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al GABIV S.R.L..

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C. GABIV S.R.L.si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea S.C.GABIV S.R.L.cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact

4.1. S.C. GABIV S.R.L. publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite S.C. GABIV S.R.L.sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea S.C. GABIV S.R.L.de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate S.C. GABIV S.R.L.se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si S.C.GABIV S.R.L.considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea S.C. GABIV S.R.L.in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. S.C. GABIV S.R.L.isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea GABIV S.R.L..

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre S.C. GABIV S.R.L.in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

5.3.3. Prin contactarea S.C. GABIV S.R.L.., conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. S.C. GABIV S.R.L.isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea S.C. GABIV S.R.L. sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

6. Politica de confidentialitate

6.1. S.C. GABIV S.R.L.colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

Pentru crearea contului, Codul Numeric Personal este obligatoriu numai pentru Membrii sau Clientii persoane impozabile in sensul Codului Fiscal art. 155 lit. f).

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca S.C. GABIV S.R.L. sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de opozitie

6.10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.11. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv fie prin intermediul societatii comerciale ce gestioneaza acest serviciu,

6.12. S.C. GABIV S.R.L.nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

6.14. S.C. GABIV S.R.L.se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.15. Exceptie de la prevederile art. 6.14 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.16. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre S.C. GABIV S.R.L.are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

6.17. S.C. GABIV S.R.L.garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

7.1.3. S.C. GABIV S.R.L.isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel S.C. GABIV S.R.L.

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. S.C. GABIV S.R.L.poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta.

7.2.2 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.2.3. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in conturile S.C. GABIV S.R.L…

7.2.4. In cazul platilor online S.C. GABIV S.R.L.nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

7.2.5. Pentru achitarea produselor achizitionate de pe GABIV.ro va punem la dispozitie urmtoartele modaliteti de plata:
– Plata ramburs la livrarea coletului ;

7.2.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea S.C. GABIV S.R.L.., acestea fiind cu titlu de prezentare.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document “comanda emisa”.

7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca S.C. GABIV S.R.L.poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

7.3.4. S.C. GABIV S.R.L.poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de S S.C. GABIV S.R.L., in cazul platii online;

datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte

activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea S.C. GABIV S.R.L.si/sau partenerilor acestuia

realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate

pentru alte motive obiective.

7.3.5. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre S.C. EAST ART SHOPPING S.R.L.in maxim 48 de ore de la data la care S.C. GABIV S.R.L.a luat la cunostinta acest fapt.

7.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, S.C. GABIV S.R.L.va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care S.C. GABIV S.R.L.a luat la cunostinta acest fapt.

7.3.7. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, S.C. EAST ART SHOPPING S.R.L.va dispune deblocarea in contul Clientului a valorii diferentei dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care S.C. GABIV S.R.L.a luat la cunostinta acest fapt.

7.5. Contract si finalizare

7.5.1. S.C. GABIV S.R.L.va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
Astfel produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de urmatoarele documente:
– factura fiscala ;
– certificat de garantie si conformitate ;

7.5.2. S.C. GABIV S.R.L.va facilita informarea Clientului asupra stadiului in care se afla comanda sa.

7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea S.C. GABIV S.R.L devine Contract onorat.
7.6. Transport

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.

7.6.2. Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se face in termen de 1-2 zile lucratoare din momentul plasarii si confirmarii comenzii . Pentru produsele de incaltaminte ce nu se gasesc pe stoc la momentul efectuarii comenzii termenul de livrare este de aprox. 10 zile. Dupa transmiterea comenzii veti primi un mail de confirmare cu data la care vor fi expediate produsele .
Pentru produsele din gama bluze tip “ IE “ termenul de livrare poate varia in functie de modelul ales. Pentru acest tip de produse termenul de livrare este cuprins intre 2-6 saptamani . Dupa transmiterea comenzii veti primi un mail de confirmare cu data la care vor fi expediate produsele .

7.7. Calitate si garantii

7.7.1. Fiecare produs comercializat de S.C. GABIV S.R.L.beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Acest termen va fi mentionat in certificatul de garantie emis de catre S.C. GABIV S.R.L. Instructiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt transmise sub forma unui document disponibil in fiecare colet.. Garantia produselor oferita de catre S.C. GABIV S.R.L.este acordata cu respectarea legislatiei aplicabile in materie .

Fiecare produs comercializat de S.C. GABIV S.R.L.beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

7.7.2. In cazul in care S.C. GABIV S.R.L.nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care S.C. GABIVS.R.L.ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre S.C. GABIVS.R.L.in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

7.7.3. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care S.C. GABIV S.R.L.detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

7.8. Returnarea produselor

7.8.1. S.C. GABIV S.R.L.poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;

7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;

7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

7.8.1.4 Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

7.8.1.5.”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

7.8.2. Clientul se obliga sa notifice S.C. GABIV S.R.L.., intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

7.8.3. Clientului care a notificat S.C. GABIV S.R.L.conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar, S.C. GABIV S.R.L.considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

7.8.4. S.C. GABIV S.R.L.poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 10 zile lucratoare prevazut conform art 7.8.2, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.

In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Conform O.G Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

In cazul in care produsul nu vi se potriveste, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@gabiv.ro:

Pentru marimi necorespunzatoare:

Daca greseala s-a produs din vina dumneavoastra, ne asumam dreptul de a cere contravaloarea modificarilor;

Daca greseala s-a produs din vina gabiv.ro contravaloarea modificarilor va fi suportata de catre noi.

– Pentru diferenta de culoare a materialelor folosite:

Daca s-a produs o greseala din partea gabiv.ro ne asumam inlocuirea produsului sau returnarea sumelor achitate de client. Greseala se refera la folosirea unei culori diferite fata de solicitarea clientului in formulraul de comanda transmis . Nu sunt acceptate situatiile in care nuanta culorii materialului utilizat este un factor subiectiv (exemplu, bleumarin inchis – negru, corai-rosu, crem-bej, ivoire-crem etc.).

Daca nuanta materialelor folosite , pentru produsele livrate la comanda , difera din alte cauze nu ne asumam raspunderea si nu vom accepta returnarea contravalorii produselor comandate si livrate .

7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar S.C. GABIV S.R.L.nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.

7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

7.8.9. Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

8. Frauda

8.1. S.C. GABIVS.R.L.nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul sau Membrul va informa S.C. GABIV S.R.L.asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.3. S.C.GABIV S.R.L.nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

8.4. Comunicarile realizate de catre S.C. GABIV S.R.L.prin mijloace electronice de comunicare la distanta ( e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1. S.C. GABIV S.R.L.nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii

9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre S.C. GABIV S.R.L.violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii S.C. GABIV S.R.L., conform detaliilor de contact, astfel incat S.C. GABIV S.R.L.sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.4. S.C. GABIV S.R.L.nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre S.C. GABIV S.R.L.Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

11.2. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si S.C. GABIV S.R.L. sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul S.C. GABIV S.R.L., in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.3. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.4. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Dispozitii finale

12.1. S.C. GABIV S.R.L.isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, S.C. GABIV S.R.L.nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. S.C. GABIV S.R.L.isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

13. Feedback

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu S.C. GABIV S.R.L., va rugam sa ne contactati prin email la trefle@trefle.ro .

Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro