Retur

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

Clientul se obliga sa notifice GABIV TRADING PRODUCTION SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/ fax/ etc.) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitate de catre client, nu se ramburseaza.

Comerciantul rambursează suma pe care a primit-o ca plată din partea consumatorului, in termen de treizeci de zile de la data la care primeste comunicarea returnarii produsului .

Va asteptam mesajele:
Email: contact@gabiv.ro
Facebook: www.facebook.com/ateliergabiv
Tel : 0723389277

Adresa retur

S.C.Gabiv Trading Production S.R.L

str.Ilie Paun nr 5,sector 5 Bucuresti